Partners


buitenplaats_sparrendaal

Buitenplaats Sparrendaal

Sculptures NOW vindt plaats op Buitenplaats Sparrendaal. Dit 18de eeuwse landgoed is een unieke locatie in Driebergen waar zakelijke bijeenkomsten, trouwen en feesten samengaan met kunst en educatie. De catering van Sculptures NOW is tevens in handen van Buitenplaats Sparrendaal.
Meer informatie op www.sparrendaal.nl.
het_wapen_van_rijsenburg

Het Wapen van Rijsenburg

Tijdens Sculptures NOW kunt u heerlijk lunchen en/of dineren bij Het Wapen van Rijsenburg aan de Hoofdstraat 83 in Driebergen. Er zijn uiteenlopende menu's waar u van kunt genieten. Het is geen probleem om na de lunch terug te keren naar Sculptures NOW. Reserveren voor Het Wapen van Rijsenburg doet u via  T: 0343 - 51 35 81. Eet smakelijk!
Meer informatie op www.wapenvanrijsenburg.nl.

ticketswinnen_sculptures_now

Ticketswinnen

Ticketswinnen houdt u continu op de hoogte van de laatste uittips op het gebied van festivals, beurzen en andere leuke evenementen. Dit doen zij door korte updates, telefonische interviews met organisaties maar ook achteraf met sfeerrapportages, verslaggeving. Daarnaast maakt u in het radioprogramma Power Donderdag wekelijks kans op vele tickets voor allerlei evenementen.
Meer informatie op www.ticketswinnen.nl.
tableau

Tableau

Al sinds zijn start in 1978 is Tableau Fine Arts Magazine een begrip op het terrein van beeldende en toegepaste kunst. Het magazine, dat zes keer per jaar verschijnt, is internationaal georiënteerd en heeft eigen correspondenten in het buitenland. “Voor wie nooit meer wil zeggen: ‘Ik heb geen verstand van kunst.’ En verder voor alle liefhebbers en kenners. "
Meer informatie op www.tableaumagazine.nl.
collect

Collect

Collect is hét magazine voor de kunstliefhebber en -verzamelaar. In elk nummer houdt Collect u op de hoogte van de actualiteit in de kunst-, antiek- en designwereld. Maandelijks wordt er aandacht besteed aan de beste tentoonstellingen in binnen- en buitenland, neemt Collect een kijkje bij de Nederlandse galerieën, volgen zij de trends op het vlak van kunst, antiek en design, en brengen zij uit eerste hand verslag uit van de wereld van veilingen en kunstbeurzen. Een handige agenda houdt u bovendien iedere maand op de hoogte van de belangrijkste tentoonstellingen, veilingen en beurzen.
Meer informatie op www.collectaaa.be.
vind_magazine

Vind Magazine

Vind is hét magazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal 132 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, interessante interviews. Boekennieuws, veilingrubriek en tentoonstellingsagenda. En natuurlijk Lezersvinden, waarin aankopen en vondsten van lezers besproken én gewaardeerd worden.
Meer informatie op www.vindmagazine.nl.
kunstcollegas

Kunstcollega's

De Kunstcollega's informeert u kort en bondig over nieuws en actualiteiten met het opgemaakte E-magazine en Kunst Flits.
Meer informatie op www.kunstcollegas.nl.
kaartjes.nl_sculptures_now

kaartjes.nl

Zin in een dagje weg, maar weet u nog niet waarheen? Op kaartjes.nl vindt u een overzicht van allerlei uitjes in Nederland, en dat is wel zo makkelijk. Of u nu kaartjes zoekt voor een concert of film, of liever naar het museum of theater gaat, op kaartjes.nl heeft u alle tickets binnen handbereik. Liever een dagje naar een pretpark of dierentuin? Geen probleem! Kaartjes voor dat leuke evenement bij uw in de buurt? Hebben we!
Meer informatie op www.kaartjes.nl.